Skip to main content

Hírek, programok

Új jógatanfolyamok Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Tiszaszigeten

Jógatanfolyamok a (szegedi) Jóga a mindennapi életben egyesület szervezésében. Várunk kezdő, közéhaladó és haladó tanfolyamainkra Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Tiszaszigeten. Hétfőnként online tanfolyam. A szegedi tanfolyamokra előzetesen kell jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A részletes órarend itt látható:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Szegedi Jógaközpontban a személyes tanfolyamokon létszámkorlátozással lehet részt venni. Ha biztosítani szeretnéd a helyed, akkor jelentkezz időben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A tanfolyamokat jelentkezési sorrenben töltjük fel. A tanfolyamok díját a 3. foglalkozáson kell a helyszínen rendezni, vagy a 3. foglalkozásig átutalni. Kérjük, az utalás részleteiről, módjáról érdeklődj a fenti e-mail címen. Csak akkor válaszd az utalást, ha visszaigazoltuk, hogy így várjuk a befizetésed.

Amennyiben a pandémiás helyzet miatt esetleg bezárások, korlátozások lépnek életbe, akkor a tanfolyamokat online fejezzük be később meghirdetett módon.

Várunk szeretettel a jógatanfolyamokra.