Skip to main content

Hírek, programok

Tanfolyamindító beszélgetés és őszi jógatanfolyamok Hódmezővásárhelyen

Idén ősszel két jógatanfolyamra is várjuk az érdeklődőket Hódmezővásárhelyen. A kezdő tanfolyam előtt pedig egy tanfolyamindító beszélgetésre.

Hódmezővásárhelyen az Ady utca 5. szám alatt a Fontana Egészség és Életmód Centrumban keddenként 18 órától kezdő tanfolyam, míg csütörtökönként 18 órától középhaladó tanfolyamra várjuk a kezdő és haladó jógagyakorlókat.

A kezdő tanfolyamot megelőzi szeptember 6-án, kedden 18 órakor egy tanfolyamindító beszélgetés. Egy nagyszerű lehetőség, hogy megkérdezd a jógaoktatót mindenről, ami a jógával kapcsolatban érdekel. A tanfolyamindító beszélgetésre elsősorban azokat várjuk, akik most szeretnék elkezdeni/újrakezdeni a jógagyakorlást.

Miért érdemes elkezdeni jógázni?

Milyen életkorban kezdjük el a jógát?

Vannak-e ellenjavallatok?

Mit kell hozni a jógagyakorláshoz?

Ilyen és hasonló kérdésekre is választ kaphatunk ezen az ingyenes alkalmon, ahol a jógaoktatók bemutatják civil szervezetünket is, a Jóga a mindennapi életben egyesületet.

 

A következő héten pedig elkezdődnek a tanfolyamok. Szeptember 13-án kedden a kezdő tanfolyam és 15-én csütörtökön a középhaladó tanfolyam. 12 hét, 12 alkalom, hogy tegyünk valamit testi és lelki egészségünkért.

Kedvcsinálónak pedig ajánljuk mindenki figyelmébe kis filmünket a nyári szegedi szabadtéri jógagyakorlásokról:

https://www.youtube.com/watch?v=irikAj5lnY4